Make-up workshop: 22,- p.p.
Tijdens de workshop krijgt u tips en uitleg over hoe u uzelf het beste op kan maken en welke kleuren u het beste staan. Miranda verzorgt make-up workshops in de salon, maar het is ook mogelijk om een workshop te volgen bij u thuis.      
       
Nailart workshop: 22,- p.p.
Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het vijlen en lakken van de nagels en leert u stap voor stap leuke nailart op de nagels te tekenen.      
       
Beauty workshop: 22,- p.p.
Tijdens de workshop krijgt u uitleg over reiniging, maskers en massage. Stap voor stap gaan we een behandeling doornemen en leert u welke producten goed zijn voor de huid en gaat u elkaar ook behandelen en masseren.      
       
Meiden party: 15,- p.p.
Geef je een feestje of wil je er leuk uitzien voor het stappen? Geef dan gezellig een meiden party! Je kunt elkaar dan opmaken, nagels lakken of een gezichtsbehandeling geven. Miranda helpt, geeft tips en uitleg. Tot 10 meiden in de salon of meer meiden bij jou thuis.      
       
Make-up party:   Gratis  
Product party:   Gratis  
Wil je een gezellig avond met vrienden, kennissen of collega’s? Dan komt Miranda graag bij u thuis met alle make-up of producten. U kunt dan advies en informatie krijgen en de producten uitproberen. Na afloop kunt u de producten die u zelf graag zou willen gebruiken eventueel aanschaffen. De gastvrouw mag als dank voor haar gastvrijheid de producten aanschaffen met 10% korting.      
       


Alle workshops & party’s zijn te boeken vanaf 2 personen.

Miranda komt graag bij u thuis in of rond Zuidlaren, maar u mag natuurlijk ook bij Miranda in de salon komen. 


Vanaf heden zijn workshops ook te boeken voor grotere groepen!
leuk voor een bedrijfs of vrijgezellen feest.
Prijs is dan in overleg!

 

Prijzen zijn onder voorbehoud.