Miranda:

Mijn naam is Miranda Croes-Terburg. In 2006 ben ik begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen in een beauty center. Door deze stage kreeg ik een goed beeld van het vak en is mijn enthousiasme nog meer aangewakkerd. Hierdoor besloot ik na het behalen van mijn diploma door te gaan leren voor ‘allround schoonheidsspecialist’.

In deze opleiding heb ik specialisaties gevolgd voor acne en shiatsu. Naast deze specialisaties heb ik aanvullende vakken gevolgd als visagie, kleuren-analyse, getinte huid, mannenhuid, nagelstyling, thalassotherapie, aromatherapie, afslankmethoden, bruiningsmethoden en ondernemingsvaardigheden.

Daarnaast heb ik destijds ook mijn wellness certificaat behaald. Tijdens deze opleiding ben ik in de weekenden gaan werken in hetzelfde beauty center als waar ik mijn stage met succes heb afgerond. Na het behalen van mijn diploma als allround schoonheidsspecialiste kreeg ik de mogelijkheid om fulltime te gaan werken bij het beauty center, en ik heb dit aanbod direct aangegrepen. Na veel ervaring op te hebben gedaan werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en in 2010 heb ik dan ook besloten om het roer om te gooien en mijn droom waar te maken: mijn eigen schoonheidssalon beginnen!

Sinds de opening van mijn Salon ben ik me nog meer gaan specialiseren en ik heb dan ook mijn diploma sportverzorging en massage behaald. Daarnaast ben ik inmiddels ook in het bezit van een certificaat voor het geven van lymfedrainage, fruitzuur behandelingen en het plaatsen van wimperextensions. Om het aanbod groter te maken, en op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen volg ik regelmatig cursussen. Om mijn kennis te delen met anderen heb ik ook de opleiding voor stage begeleider gedaan en is Salon Miranda Terburg goed gekeurd als erkend leerbedrijf. Tevens ben ik in 2011 genomineerd tot ondernemer van de Tynaarlo. Helaas niet 1e geworden. Maar bij de 1e 3 van de hele gemeente vindt ik zelf een top prestatie!

Het werken in de salon is erg leuk, maar het werd weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom is salon Miranda Terburg ook importeur van het Italiaanse cosmetica merk Extreme geworden. Naast behandelingen geven in de salon, kunt u dus ook make-up bij mij kopen. Niet alleen als klant maar ook als bedrijf.

Inmiddels zijn we jaren verder en is de salon met mij mee verhuisd naar het mooie Zuidlaarderveen en ben ik de trotse mama van 3 dochters. Het werken in de salon doe ik nog steeds met veel liefde en passie, maar het zorgen voor de meiden natuurlijk ook! Daarom is de Salon niet meer fulltime geopend en is het tijdig plannen van een afspraak aanbevolen. 

 

Ik hoop dat u zo een kleine indruk van mij en mijn salon heeft gekregen. Hopelijk mag ik u binnenkort verwelkomen tijdens een heerlijke behandeling!

 

Groetjes Miranda Croes – Terburg