Hars behandelingen lichaam:
Harsen is een vorm van ontharen door middel van epileren. Epileren wil zeggen dat je de haar met wortel en al eruit trekt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hars. De hars wordt verwarmd in een harsapparaat of komfoor. De warme, vloeibare hars wordt op de huid aangebracht en stolt direct. Nu zitten de haren in de hars vast en wordt de hars tegen de haargroeirichting in van de huid afgetrokken. Hierdoor blijven de haartjes ongeveer 3 weken weg, dit verschilt per persoon. Omdat de haren zo lang weg blijven is het een ideale behandeling voor de vakantie.

 

Verschil met scheren:
Met scheren krijg je harde stoppels omdat de haartjes in het midden worden afgesneden en daar zijn de haartjes op zijn dikst. Bovendien moet je regelmatig scheren, anders zijn er als snel weer stoppels zicht- en voelbaar. Met harsen trek je de hele haar er uit waardoor het langer duurt voor er weer een haartje door komt en die haartjes zijn zachter, en dus tevens minder stoppelig.

Voordelen van harsen:

  • HarsenHaartjes blijven langer weg;
  • De haartjes komen zachter terug omdat er een nieuw haartje moet ontstaan;
  • Sommige haren blijven weg, omdat de haarfollikel tijdens het harsen verwijderd waardoor er geen haartje meer kan groeien;
  • Je hoeft niet elke dag te scheren;

 

Prijzen harsbehandelingen:      
Onderbenen:
Onder- en bovenbenen:
Armen, borst, rug of bikinilijn, Oksels:


25,-
50,-
25,-