In onze schoonheidssalon werken wij met de producten van Ginkel’s.
Ginkel’s is al meer dan 30 jaar producent van professionele cosmetica producten. De producten van Ginkel’s kenmerken zich door een sterke prijs-/ kwaliteitsverhouding. Alle Ginkel’s verzorgingsproducten worden zoveel mogelijk geformuleerd met natuurlijke ingrediënten, want deze staan dichterbij onze eigen huidstructuur en werken daardoor veelal beter.

Voor ieder huidtype heeft Ginkel’s een passende verzorging.
Ginkel’s bied een breed assortiment, van gezichtsverzorging tot lichaamsverzorging maar ook speciale aroma’s en pakkingen voor in de salon.
Waardoor wij in de salon voor elke behandeling en huid passende producten hebben. En u tevens steeds kunnen verrassen met nieuwe behandelingen.

De producten zijn ook te verkrijgen voor thuis gebruik, zodat u thuis de zorg voor u huid kunt bijhouden. Graag geef ik u advies in de salon, maar u kunt de producten ook bestellen via onze webshop

 

Ginkel’s gezichtsverzorging bestaat uit verschillende productlijnen:1499-2015

 

Vitamine E face care:
Is speciaal ontwikkeld voor de normale en gemengde huid. Het normale huidtype is mooi in balans en heeft een zachte en gezonde structuur. Natuurlijke vitamine E heeft als krachtige anti-oxidant de eigenschap om de huid te beschermen tegen de eerste tekenen van het ouder worden en tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Aloë vera & green tea face care:
Is speciaal ontwikkeld om de droge en gevoelige huid optimale verzorging te bieden. Deze producten zijn geformuleerd met ingrediënten die geselecteerd zijn op een milde actieve werking om de kwetsbare huid niet verder te belasten. Aloë vera extract staat bekend om de uitstekende vochtinbrengende eigenschappen, terwijl groene thee extract als krachtige anti-oxidant de huid beschermt.

Collagen face care:
Professionele cosmetica serie op basis van hoogwaardig peptiden-complex dat de collageensynthese in de huid stimuleert, hyaluronzuur aanmaakt en de activiteit van fibronectines stimuleert. Rimpels en kraaienpootjes worden zo van binnenuit bestreden.
De huid krijgt snel een voller aanzien. Zeer geschikt voor de verouderde huid.

Argan face cara:

Professionele cosmetica serie op basis van Marokkaanse Argan Olie en actieve ingrediënten voor intensief herstel en behoud van een vitale huid. Met speciale zorg geformuleerd uit milde basis ingrediënten die de huid niet irriteren of allergieën veroorzaken.
Geschikt voor huidverbetering en bescherming van de sterk verouderende huidtypen.

 

Graag geef ik u advies in de salon, maar u kunt de producten ook bestellen via onze webshop