Een fruitzuurpeeling kan als eenmalige behandeling gebruikt worden om de huid op te frissen en te verhelderen, of als serie van behandelingen waarmee huidproblemen zoals verkleuringen, lijntjes en acne worden behandeld.

Percentages:
Er zijn verschillende percentages fruitzuren. De vuistregel is: hoe hoger het percentage, des te dieper de peeling werkt. Ook de inwerktijd draagt bij aan de dieptewerking van de peeling en het uiteindelijke resultaat. In de salon wordt gewerkt met percentages van 8%, 15% en 30%. Deze vallen onder de categorie licht tot medium. Met deze peelings kunt u het beoogde resultaat op een effectieve, maar milde manier bereiken.

Voor wie is een fruitzuur gezichtsbehandeling geschikt?
Een fruitzuurpeeling is geschikt voor iedereen die een effectieve huidverbetering wil. De peeling kan eenmalig als onderdeel van een gezichtsbehandeling gebruikt worden, of de peeling wordt in een serie behandelingen aangebracht om specifieke problemen effectief te verbeteren.

Wanneer is een fruitzuur gezichtsbehandeling af te raden?
– Een donker huidstype heeft kans op hyperpigmentatie na een fruitzuur peeling;
– In de zomer, na een behandeling met fruitzuur peeling mag u niet in de zon;
Vandaar dat de behandelingen van september tot juni gegeven wordt.

Eenmalige fruitzuur gezichtsbehandeling:
Een eenmalige fruitzuur gezichtbehandeling is geschikt voor iedereen die hun teint wil opfrissen, de poriën wil verfijnen en kleine oppervlakkige pigmentvlekjes wil verhelderen.

Serie fruitzuur gezichtsbehandelingen:
Het voordeel van een serie fruitzuur gezichtsbehandelingen is dat na de serie de huidconditie aanzienlijk verbeterd zal zijn. Het effect van de peeling is cumulatief, wat in houdt dat de werking opeenstapelend is, waardoor het resultaat steeds beter wordt. Hoe vaak de peeling gedaan moet worden en met welke tussenpozen, is afhankelijk van de conditie van de huid. Meestal zijn 6 behandelingen met 2-4 weken interval het meest effectief.

Een serie behandelingen is bij de volgende huidcondities aan te raden:

  • Acne;
  • Huidverkleuringen (pigmentvlekken) door de zon;
  • Huidverkleuringen (pigmentvlekken) door hormonen;
  • Oppervlakkige littekentjes veroorzaakt door acne;
  • Onzuivere “verstopte”huid;
  • Bij tekenen van huidveroudering en of verslapte huid;

 

Prijzen:      
Eenmalige fruitzuur behandeling:

Een fruitzuurpeeling kuur van 6 behandelingen 

48,-

279,-